fbpx
Ljungskile SK
Falkenbergs FF
DELA
På onsdagsförmiddagen begav sig spelarna Christoffer Carlsson och Tibor Brink Joza till barnavdelningen på sjukhuset i Halmstad för att traditionsenligt klä julgranar tillsammans med HBK.

Det har blivit en trevlig och uppskattad tradition att tillsammans med Halmstads BK klä julgranar på barnavdelningen på sjukhuset i Halmstad. I år var det Tibor Brink Joza och Christoffer Carlsson som tillsammans med HBK-spelarna Andreas Johansson och Alexander Berntsson fick äran att pynta granarna med ljus, kulor och andra dekorationer. Lagkaptenen ”Tibbe” har varit med ett antal gånger tidigare och det syntes att det fanns rutin och erfarenhet när ljusslingan med lätthet monterades på granen.

Enligt pedagog Michael Kleman som arbetar på lekterapin skedde det första gemensamma besöket när lagen spelade tillsammans i Allsvenskan för första gången (säsongen 2014), vilket alltså innebär att detta var sjätte gången som FFF och HBK var på besök för att klä julgranar. Vi hoppas att det blir många fler framöver!