Norrby IF
Falkenbergs FF:s U21-lag stod för en bra insats och körde över Elfsborgs dito med 3-0 i Borås ikväll.

FFF började bäst på Borås Arena och fick utdelning redan i tolfte minuten då Edi Sylisufaj krutade upp bollen i krysset. Chanser saknades inte men fler mål blev det inte i första halvlek. 18 minuter in i andra halvlek målade FFF på nytt. Och återigen var det Edi Sylisufaj som blev målskytt. Han förvaltade ett friläge framspelad av Mergim Laci. Två minuter senare satte Nsima Peter definitivt spiken i kistan. Återigen stod Mergim Laci för frispelningen. FFF segrade med klara 3-0.

– Jag tycker att det var jättebra insats av oss. Matchen var bra taktiskt genomförd och alla jobbade jättehårt, säger tränaren Jonas Axeldal.